Obligeret finansiering målretter $ 50 mia

Obligeret finansiering målretter $ 50 mia i sovende Altcoin Capital

Teltaktivet for kryptokurver er Bitcoin. De mildt informerede har hørt om Ethereum og måske Ripple med det token XRP, men der er faktisk nogle 6000 børsnoterede cryptocurrency / blockchain-projekter med mere, der vises hver dag. Som en ny aktivklasse er det ikke uden voksende smerter, og væsentligst blandt dem er likviditet. Wall Street har længe afvist hindringerne for adgang til krypto generelt, men er nu modvilligt måske kommet til Bitcoin Profit at omfavne Bitcoin og i mindre grad Ethereum. Alligevel er deres deltagelse i noget praktisk taget ikke-eksisterende.

Vanskelighederne med at investere i kryptoer er store og ofte overdrevne. Deres risici for hacks og vanskelighederne med at navigere i blockchain er kendte og reelle nok, men dette er ikke afskrækkende for de teknologisk kyndige, og investeringsbanker har dedikerede teknologiafdelinger. Så hvad holder dem ude af spilændrende projekter, der har langt større opadgående end Bitcoin? Likviditet. Der er simpelthen ikke et stort marked nok til at handle, og den utilstrækkelige volumen har ødelagt rummet. Historisk set kunne handel med alle undtagen de største kryptoaktiver flytte markedet. Det har været rig på manipulation og har forvandlet mangfoldighed til langvarige afskrivende, ufrivillige investeringer.

Så hvad med resten af ​​disse 6000 plus-projekter? Uden behov for efterspørgsel til at inducere aktiv handel med deres token har grundlæggere set et volatilt aktiv, mens de kæmper med ikke-plussede tilhængere. Uden nødvendig prisopdagelse og evnen til let at bevæge sig ind og ud af handelspositioner lider disse aktiver, og rummet får noget af et sort øje.

Større udfordringer

De nuværende forhold har åbenbart påvirket de enkelte investorer; mange tilbage med en kurv af aktiver, der ikke kunne sælges til en rimelig pris. Det større problem er, at denne tilstand i høj grad påvirker dem, der står ved roret af disse projekter. Virkelig transformative teknologier er tvunget til at fokusere på kortsigtede handlinger, der vil udløse interesse, mens de prøver at opbygge Web3 og levere løftet om en decentral fremtid. Selve rummet er unikt i den forstand, at det stort set er ureguleret, og enkeltpersoner kan investere i projekter så tidligt som muligt, og handle med aktivet inden for få dage.

Som følge heraf fordeles kapital kontinuerligt, da investorer ofte er så umodne som selve aktivklassen. Manglen på tilstrømning har hæmmet utallige startups, der desperat har brug for støtte for at overleve. Dette er et problem, der er forbundet med rummet med tidlige investeringer som markedshandlede aktiver og den efterfølgende udfordring, de står over for i forsøget på at skabe momentum.

At sammensætte problemet er den opfattelse, det skaber for potentielle adoptere. Mange mennesker er stadig ikke komfortable med at have kryptoaktiver, og dets ry for hacks, manipulation og illikvide markeder er kun langsom vedtagelse. I de sidste to år dukkede decentrale børser (DEX’er) som Uniswap op og injicerede en hårdt tiltrængt likviditet via brug af automatiserede market makers. Andre platforme som Kyber og Balancer har vist løfte om, at disse aktiver også kan handles med succes. Udbuddet af tokens opvejer dog stadig efterspørgslen, og det at vurdere de grundlæggende i et projekt kræver et uddannelsesniveau, de fleste ikke har.

En potentiel løsning

Cue Bonded. Økonomi. Deres mission er at udrydde likviditetsproblemer og stabilisere det samlede marked. I betragtning af den kollektive markedsdækning for tokens, der ikke hedder Bitcoin, er der en uudnyttet værdi, der til dato er gået uudnyttet. Deres værdiforslag er simpelt – fintech-platformen sigter mod at introducere „eksotiske“ DeFi-instrumenter, der giver investorer mulighed for at låse deres tokens i en smart kontrakt og tjene renter; effektivt dræber to fugle i en sten. Det giver dem med lang sigt en grund til at være tålmodige, da det at tjene renter på et ustabilt aktiv udvider håbet og samtidig fjerner udbuddet og derved potentielt øger værdien.

Deres seneste partnerskabsmeddelelse med Orion Protocol, en likviditetsaggregat, der finder den bedste pris for tokens på omkring 700 børsmarkeder, antyder, at de søger banebrydende løsninger på de forhindringer, som et sådant projekt måtte stå over for.

I henhold til lanceringsmeddelelsen estimerer Bonded.finance, at 50 milliarder dollars er låst i alternative mønter, der forbliver „underordnede“. Den Bonded holdets kommende lineup af finansielle instrumenter har til formål at sætte disse oversete aktiver til arbejde og gøre investorer mere komfortabel beholdning dem.

Bonded besluttede at forfølge dette efter udvidet eksperimentering og markedsobservation. At identificere denne reserve af misligholdt kapital er en væsentlig mulighed. I et nyligt interview fremhævede Bondeds administrerende direktør, Paul Mak, hvordan ellers store projekter mister værdi og står over for