BITCOINS KORTVARIGA UTSIKTER ÄR FARLIGA FÖR BULLAR; HÄR VAR FÖR

Bitcoin har blinkat några tecken på härdad styrka under de senaste dagarna, med tjurar som ardent försvarar mot en ihållande nedgång under $ 18.000
Köptrycket under denna nivå dämpades och utlöste bara en långsam stigning högre
Tills krypten kan nå en nivå som startar en massiv köptur som skapar ytterligare en „V-formad återhämtning“ finns det en möjlighet att den kommer att se ytterligare svaghet

En näringsidkare noterar nu att en nedgång kan vara nära förestående på kort sikt, och pekar på några tekniska tecken som verkar indikera att nackdelen kan vara nära förestående
Han konstaterar också att det är en trång handel att vara lång och förvänta sig ett drag över 20 000 dollar, vilket kanske inte kommer att realiseras förrän den ser en „stor korrigering“
Bitcoin och resten av kryptomarknaden har tappat högre idag, med riktmärket kryptos klättring tillbaka över $ 18.000 något ökande tjurar.

Var det trender på medellång sikt kan bero till stor del, om inte helt, av BTC: s eventuella reaktion på $ 19.000. Detta har varit en avgörande nivå tidigare, med pauser ovanför det som leder till högtestande tider och brister under det som gnistrar försäljningar.

Reloads och gratissnurr tillgängliga varje dag, för varje spelare, i mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Spela nu!
En näringsidkare förväntar sig en betydande korrigering innan BTC kan krossa över det tunga motståndet som den står inför runt 20 000 dollar.

BITCOIN VISAR TECKNAR AV STYRKA SOM BULLAR FÅR 18 000 USD

I skrivande stund handlar Bitcoin upp drygt 2% till sitt nuvarande pris på 18 400 $. Det handlar om det pris som det har handlats under de senaste dagarna.

Den senaste tiden sjönk under denna nivå var dyster vid den tiden, men tjurar försvarade sitt stöd till 17 600 dollar och har sedan dess hjälpt det att återfå sitt fotfäste inom regionen 18 000 dollar.

Så länge tjurar kan fortsätta att försvara sig mot en allvarlig nackdel finns det en stor möjlighet att kryptovalutan kommer att fortsätta trycka högre.

TOPP HANDELSKRAV BTC TRYCKLIGT ATT SE EN STORA KORRIGERING INNAN INSTÄLLNING AV ATH
En näringsidkare erbjöd nyligen en något allvarlig och pessimistisk syn på Bitcoins tekniska styrka och förklarade att en nedgång är mycket trolig innan den kan få tillräckligt med köppress för att sätta nya toppar.

”Jag gillar inte hur BTC ser ut på kort sikt om du har en hausse-bias. Två avvisningar i motstånd med en betydande björndiv och avtagande fart. För många människor förväntar sig fortfarande att priset kommer att rippa igenom 20K när som helst. Kommer inte att ske innan en betydande korrigering IMO. ”

Bild med tillstånd av instinkt. Källa: BTCUSD på TradingView.
Det är fortfarande oklart hur lågt det kommer att behöva gå för att skaka ut alla tjurar som tränger på den uppåtriktade handeln, men det finns en stark möjlighet att ett sådant drag kommer att ske snarare än senare.